Fete (2-12 ani)

pe pagină

Yolka iti propune o gama variata de haine pentru fete cu varste cuprinse intre 2 si 12 ani. Cu siguranta ca inca de la o varsta frageda, fetitele isi pot dezvolta diferite pasiuni, iar indiferent care ar fi acestea, garderoba intotdeauna trebuie sa fie cat mai dezvoltata. Se gasesc diferite articole vestimentare, toate sunt elegante, comode, de calitate, pentru a face fata oricarei activitati.

Gecile si paltoanele nu trebuie sa lipseasca niciodata, iar cele disponibile sunt pe gusturile tuturor. Toamna bate la usa, astfel ca pentru prima zi de scoala cu siguranta ca un palton se afla pe lista dorintelor multor fetite, insa cand temperaturile sunt mai pozitive, un simplu cardigan poate fi raspunsul. La acestea poate fi asortata oricand o rochita eleganta sau o fustita colorata. Insa pentru momentele obisnuite din zi, pantalonii purtati de cei mici trebuie sa fie foarte confortabili si rezistenti in cazul celor mai neastamparati copii. Yolka promite si pulovere calduroase pentru zilele mai racoroase, insa si altele mai subtiri care sa poata fi purtate peste un tricou.

De asemenea, orice fetita isi doreste sa fie cat mai aproape de personajele preferate din desenele animate, iar cu ajutorul hainutelor o pot face. Pot alege oricand un hanorac cu imprimeuri jucause, care sa fie ideal la joaca sau atunci cand isi petrec timpul in aer liber. Totusi parintii care nu vor sa mai piarda timpul alegand diferite produse, pot opta pentru seturile care includ atat un pulover, un tricou, un maiou, cat si pantaloni sau o fustita.

In plus, datorita calitatii materialelor, hainele pentru fete nu se vor uza foarte rapid, motiv pentru care adesea sunt chiar purtate si de fratii mai mici pe masura ce cresc. Totul este mult mai usor fara sa irosesti timp pretios prin magazine, iar Yolka iti sta la dispozitie oricand.

Haine pentru copii, fete, baieti, bebelusi
Str. Agatului 26 A Bucuresti 013907 Romania contact@yolka.ro